By: bad Photosniper

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Thursday, 11-Feb-2010 07:33 Email | Share | | Bookmark
rentak juara di rtm pahang

 
 
 
View all 8 photos...
salam...sedikit gambar dari program jabatan...



Thursday, 11-Feb-2010 03:23 Email | Share | | Bookmark
AURA FIGHT (DRAGON BALL FROM RTM)

 
 
 
View all 6 photos...
hehe...sajer ambik gambar main-main..member tanya boleh buat tak kesan effect aura macam dragon ball tu?

aku pun apa lagi shoot la..bukan nya susah pun buat...teknik yang simple jer...


Wednesday, 10-Feb-2010 00:11 Email | Share | | Bookmark
Santai>>>>> Ja & Miezie<<<<<<<

 
00:00
 
00:00
 
00:00
View all 12 photos...
Gambar nie saya shoot hujung minggu lepas (07/02/2010)

shoot sahaja suka-suka nak praktis sebelum diaorang di ijab kabulkan bulan march nie..budak pompuan tu member satu ofis ngan saya..boleh la diaorang buat gambar kenangan sebelum kahwin.

jangan marah ek..tuan badan..pinjam gambar nak letak kat sini...


Wednesday, 10-Feb-2010 00:07 Email | Share | | Bookmark
Salam dari saya

aku..hehehe..hensem tak?
00:00
Salam...first time bukak fotopage nie...maybe dah ketinggalan zaman..hehehe...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net